Ιστορίες

Ο Νικόλας ήρθε κοντά μας φέρνοντας δικούς του στίχους, που αποτύπωναν μοναδικά μια προσωπική του στιγμή. Έτσι, σε συνεργασία με αυτόν, επιλέξαμε το μουσικό ύφος και την ενορχήστρωση που ταίριαζε περισσότερο, δημιουργώντας ένα τραγούδι που αναδεικνύει ιδανικά την ιστορία του.

Κλειδώθηκες απ' έξω


Το κομμάτι που ακολουθεί δε γεννήθηκε από την επιθυμία του Κώστα να διηγηθεί μια συγκεκριμένη ιστορία, αλλά από την ανάγκη του να εκφράσει ένα συναίσθημα προς την αγαπημένη του. Έτσι, βήμα βήμα, καταλήξαμε σε μία σύνθεση που διηγείται απλά την πρώτη γνωριμία τους.

Ό,τι ζητούσα


Η κάθε εμπειρία μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία ενος μοναδικού τραγουδιού. Μέσα από την εξιστόρησή σας και σε συνεργασία μαζί σας, φέρνουμε στην επιφάνεια τα συναισθήματα που κρύβει η προσωπική σας ιστορία.

Είτε θέλετε να μελωποιήσετε στίχους σας, είτε ενδιαφέρεστε να δημιουργήσουμε ένα μουσικό κομμάτι εξ αρχής, η οπτική σας γωνία είναι το σημαντικότερο στοιχείο στην πορεία της δημιουργίας, καθώς αυτή θα καθορίσει το ύφος και το περιεχόμενο μιας αφήγησης που πρόκειται να σφραγιστεί για πάντα μέσα σ' ένα τραγούδι.