Βάπτιση

Όταν η Νεφέλη και ο Γιώργος μας προσέγγισαν, είχαν κατά νου να φτιάξουμε ένα τραγούδι για την ημέρα της βάπτισης του παιδιού τους. Έτσι, ξεκινήσαμε μαζί να ψάχνουμε το θέμα και το ύφος με το οποίο θα πλαισιώναμε τη νέα μουσική δημιουργία. Καταλήξαμε σε μια σύνθεση τριών στροφών, με κέντρο το μικρό Πάνο, αξιοποιώντας τις αφηγήσεις τριών ξεχωριστών προσώπων: της μητέρας, του πατέρα και του νονού. Συνθέσαμε λοιπόν ένα τραγούδι γεμάτο ξεχωριστούς τόπους, ζωάκια και μουσικές. Γεμάτο με τις ιστορίες που ακούει κάθε βράδυ κι όλο χαμογελά...

Κι όλο χαμογελάς


Η Χριστίνα και ο Αντώνης μας πλησίασαν με σκοπό να φτιάξουμε ένα μοναδικό κομμάτι για την Ηλιάνα. Η αγάπη τους για τις παιδικές ιστορίες και τα παραμύθια μας έδωσε την ιδέα για την ταυτότητα της σύνθεσης. Έτσι τοποθετήσαμε την Ηλιάνα σε ένα παραμυθένιο κόσμο, όπου συναντά για πρώτη φορά τον αδερφό της!

Το παραμύθι της Ηλιάνας


Όταν δημιουργούμε ενα τραγούδι με επίκεντρο το παιδί, επιδιώκουμε σε συνεργασία μαζί σας να προσεγγίσουμε το ύφος και την αισθητική που αντιπροσωπεύει την οικογένειά σας. Μέσα από τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές και τις αφηγήσεις σας χτίζουμε ένα μοναδικό μουσικό κομμάτι, φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς.

Είτε για να ακουστεί την ημέρα της βάπτισης, είτε για να δοθεί ως αναμνηστικό δώρο στους καλεσμένους σας ή για να ντύσει το video της εκδήλωσης, ελάτε κοντά μας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα τραγούδι για το παιδί σας που θα το συνοδεύει σε όλη την πορεία της ζωής του!